Quasi Modo

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Verlaat station Rotterdam Centraal aan de kant van het Centrum. Neem tram 4 (richting Marconiplein) of tram 5 (richting Willemsplein) en stap uit bij halte Eendrachtsplein (voor beide trams is het de tweede halte).

Auto:

Vanuit richting Utrecht:

Volg borden Rotterdam. Neem afslag Centrum (afslag 14) en neem na 400 meter de derde afslag op de rotonde (de Gordelbrug) richting Centrum. Ga na 0,7 km rechtsaf de Bergselaan op en dan na 0,6 km linksaf de Statenweg op. Ga na 0,6 kilometer rechtsag de Ventweg (Statenweg) op. Ga rechts onder de brug door en na de brug (bij het stoplicht) meteen naar links. Dan bij het kruispunt naar rechts. Bij het eerste kruispunt rechtdoor langs het water. Ga bij het tweede kruispunt rechts de Nieuwe Binnenweg op.

Vanuit richtingen Amsterdam (volg eerst de a4 richting Den Haag) en Den Haag:

Volg borden Rotterdam. Volg bordjes Centrum en ga rechtdoor. Ga na 2,1 km rechtsaf de Statenweg op. Ga rechts onder de brug door en na de brug (bij het stoplicht) meteen naar links. Dan bij het kruispunt naar rechts. Bij het eerste kruispunt rechtdoor langs het water. Ga bij het tweede kruispunt rechts de Nieuwe Binnenweg op.

Parkeergelegenheid

Parkeren op de Nieuwe Binnenweg kan. Helaas is het in de binnenstad van Rotterdam niet mogelijk om gratis te parkeren. Je hebt dan ook een chipknip nodig aangezien de automaten geen contant geld accepteren.